Veel gestelde vragen

Ja, wij verstrekken alle linnengoed voor in de accommodatie, dus bedlinnen, handdoeken en theedoeken. Maar geen handdoek voor bij het zwembad of strand, deze mag u zelf meenemen of kunt u bij ons huren.

Wij hebben alle tijd nodig om de accommodaties na het vertrek van de vorige gasten grondig schoon te maken.  Dus in de regel helaas niet.

Soms kan dat, maar zeker niet altijd. Als u dit echt wilt neemt u dan z.s.m. contact op met ons, dan bekijken we de mogelijkheden. In het geval dat uw vlucht vertraging heeft opgelopen wachten we zeker tot u er bent.

De zomermaanden gelden als de warmste periode, Puglia vormt daar geen uitzondering op. Maar omdat we op ca. 300-350 meter boven zeeniveau zitten, is het minder warm dan op lager gelegen plaatsen. Het grote voordeel bij ons is dat door de geografische ligging er vrijwel dagelijks rond het middaguur een verkoelend windje komt opzetten, de zgn. Tramontana. Hierdoor is het bij ons, ook zomermaanden, bijzonder aangenaam toeven.

Stuurt u ons daarvoor a.u.b. een bericht via het contactformulier en geef daarbij aan om welke accommodatie het gaat, dan zenden wij u de inventarisatielijst via de mail toe.

Op de factuur treft u de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Dat is ca. 15-20 minuten rijden met de auto.

Wij sturen u enkele dagen voordat u bij ons komt logeren een uitgebreide routebeschrijving  via de mail incl. coördinaten voor de navigatie.

Ja, dat kan, wij vragen hiervoor wel een kleine vergoeding.

Appartement Flora beschikt over een airco-unit. Maar daar is in de afgelopen jaren door geen enkele gast gebruik van gemaakt.  Wilt u dat wel kan dat tegen een meerprijs.  In het Stonehouse staat overigens een grote ventilator.

Ja hoor, in tegentelling tot vele andere accommodaties in Puglia is het zwembad bij ons gewoon het gehele seizoen open.

Een auto is wel makkelijk, maar niet echt strikt noodzakelijk. Er zijn vele restaurantjes en winkels op loopafstand. Cisternino heeft zowel trein als bus verbindingen. U kunt in de zomermaanden ook met de bus naar het strand van Torre Canne. Recent hebben verschillende gasten dit ook zo gedaan.

Load More