Veel gestelde vragen

Ja, wij verstrekken alle linnengoed voor in de accommodatie, dus bedlinnen, handdoeken en theedoeken. Maar geen handdoek voor bij het zwembad of strand, deze mag u zelf meenemen of kunt u bij ons huren. 

Wij hebben alle tijd nodig om de accommodaties na het vertrek van de vorige gasten grondig schoon te maken.  Dus in de regel helaas niet.

Soms kan dat, maar zeker niet altijd. Als u dit echt wilt neemt u dan z.s.m. contact op met ons, dan bekijken we de mogelijkheden. In het geval dat uw vlucht vertraging heeft opgelopen wachten we zeker tot u er bent.

De zomermaanden gelden als de warmste periode, Puglia vormt daar beslist geen uitzondering op. Maar omdat we op ca. 300-350 meter boven zeeniveau zitten, is het minder warm dan op lager gelegen plaatsen. Dankzij de geografische ligging waait is er vrijwel dagelijks rond het middaguur een verkoelend windje, de zgn. Tramontana. Hierdoor is het bij ons, ook zomermaanden, bijzonder aangenaam toeven.

Stuurt u ons daarvoor a.u.b. een bericht via het contactformulier en geef daarbij aan om welke accommodatie het gaat, dan zenden wij u de inventarisatielijst via de mail toe.

Op de factuur treft u de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Dat is ca. 15-20 minuten rijden met de auto.

Wij sturen u enkele dagen voorafgaande aan uw komst een uitgebreide routebeschrijving  via de mail, incl. coördinaten voor de navigatie.

Ja zeker, die hebben we. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding.

Appartement Flora beschikt  inderdaad over een airco-unit. Let wel, hier is in de afgelopen jaren door geen enkele gast gebruik van gemaakt, dit is te wijten aan de gunstige bouwkundige opzet van het pand. Indien u wenst mag u daar uiteraard gebruik van maken, dit tegen een meerprijs.  In het Stonehouse staat overigens een grote ventilator.

Ja hoor, in tegenstelling tot vele andere accommodaties in Puglia is het zwembad bij ons gewoon het gehele seizoen open.

Een auto is wel makkelijk, maar niet strikt noodzakelijk om van de omgeving te kunnen genieten. Er zijn vele restaurantjes en winkels op loopafstand. Cisternino heeft zowel trein- als busverbindingen. U kunt in de zomermaanden met de bus naar het strand van Torre Canne. Ook mooie steden waaronder Lecce, zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer. Recent hebben verschillende van onze gasten dit ook zo gedaan.

Ja zeker, in ons dorp zijn er meerdere PINautomaten die 24h/dag geopend zijn.

Wij hebben zelf goede ervaringen met Budget en wij horen regelmatig ook positieve berichten over Sunny Cars.

 

Load More