Veel gestelde vragen

Hier treft u een overzicht van veel gestelde vragen.

fontein met drinkende duiven

Ja, wij verstrekken alle linnengoed voor gebruik in de accommodatie, dus bedlinnen, handdoeken en theedoeken. U mag zelf uw strandlaken voor bij het zwembad of strand meenemen of u kunt er bij ons één huren.

Wij hebben alle tijd nodig om de accommodaties na het vertrek van de vorige gasten grondig schoon te maken, dus in de regel helaas niet.

Soms kan dat, maar zeker niet altijd. Als dit voor u interessant is neemt u dan z.s.m. contact op met ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden. In het geval dat uw vlucht vertraging heeft opgelopen verzorgen we natuurlijk dat u in uw appartement kunt.

De zomermaanden gelden als de warmste periode, Puglia vormt daar beslist geen uitzondering op. Maar omdat we op ruim 300 meter boven zeeniveau zitten, is het minder warm dan op lager gelegen plaatsen. Bovendien waait er vrijwel dagelijks rond het middaguur een verkoelend windje, de zgn. Tramontana. Hierdoor is het bij ons, ook zomermaanden, bijzonder aangenaam toeven.

Stuurt u ons daarvoor a.u.b. een bericht via het contactformulier en geef daarbij aan om welke accommodatie het gaat. Dan zenden wij u de inventarisatielijst via de mail toe. Als u specifieke interesses heeft, geef dat dan ook even aan.

Op de factuur die u van ons krijgt treft u de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Het dichtsbijzijnde strand is circa 15 minuten rijden. Meer informatie

Wij sturen u enkele dagen voorafgaande aan uw komst een uitgebreide routebeschrijving  via de mail, inclusief de coördinaten voor de navigatie.

Ja zeker, die hebben we. Tegen een kleine vergoeding draaien we voor u een wasje.

Appartement Flora beschikt over een airco-unit. Hiervan is in de afgelopen jaren echter weinig gebruik van gemaakt, dit is te wijten aan de gunstige bouwkundige opzet van het pand. Desgewenst kunt u er gebruik maken, wij rekenen hiervoor wel een vergoeding. Het Stonehouse (dus ook Mare en Vento) is voorzien van zeer dikke muren, hierdoor wordt de warmte al op een natuurlijke manier buiten gehouden. Desondanks kunt u beschikken over een grote ventilator.

In tegenstelling tot vele andere accommodaties hier in Puglia is het zwembad bij ons gewoon het gehele seizoen open. En we doen ook niet aan zgn. “tussen-de-middag-sluiting”….

Een auto is natuurlijk wel makkelijk, maar niet strikt noodzakelijk om van de omgeving te kunnen genieten. Denk aan wandelen of fietsen. Bovendien zijn er voldoende restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Daarbij heeft Cisternino uitstekende mogelijkheden voor openbaar vervoer. U kunt in de zomermaanden ook met de bus naar het strand van Torre Canne. Maar ook mooie steden waaronder Lecce, zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer. U zal niet de eerste gast zijn, die zonder auto bij ons komt genieten van een heerlijke vakantie. Klik voor meer info.

Jazeker, in ons dorp zijn er meerdere PINautomaten die 24h/dag geopend zijn.

Er zijn vele autoverhuurbedrijven actief in Italië, zo ook in Puglia, waaronder diverse Europees en globaal opererenden. Afgelopen seizoenen hebben onze  gasten meermaals een auto gehuurd bij onze lokale verhuurder. De service was top en de tarieven waren interessant. Desgewenst brengen wij u (belangeloos) in contact met deze partij. Zij verzorgen ook airport breng/haal-services.

Jazeker, in de recent achterliggende periode kwamen er juist opvallend veel Nederlandse gasten naar Puglia met eigen auto. Klik voor meer info

Ja, dat kan. In het seizoen rijdt er een lijndienst van Cisternino naar Torre-Canne. Meer info bij Jolanda.

Ja dat kan, echter deze is voorbehouden aan gasten van onze vakantie accommodatie.

Ja, elk appartement/kamer beschikt over een föhn.

Ja, voor nieuwe gasten zijn alle kinderen vanaf 14 jaar van harte welkom. Terugkomende gasten kunnen beter even contact met ons opnemen.

Vanaf uw vakantie accommodatie loopt u in ca 15-20 minuten langs een rustige weg omhoog naar het centrum van het stadje Cisternino. Met de auto: ca 5-10 minuten. Totale afstand is minder dan één kilometer.

Staat uw vraag er toch niet tussen, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Mogelijk kunnen wij u verder helpen.

Deel gerust deze pagina....