Veel gestelde vragen

Hier treft u een overzicht van veel gestelde vragen.

fontein met drinkende duiven

Ja, wij verstrekken alle linnengoed voor in de accommodatie, dus bedlinnen, handdoeken en theedoeken. U mag zelf uw strandlaken voor bij het zwembad of strand meenemen of u kunt er bij ons een huren.

Wij hebben alle tijd nodig om de accommodaties na het vertrek van de vorige gasten grondig schoon te maken, dus in de regel helaas niet.

Soms kan dat, maar zeker niet altijd. Als u dit echt wilt neemt u dan z.s.m. contact op met ons, dan bekijken we de mogelijkheden. In het geval dat uw vlucht vertraging heeft opgelopen wachten we zeker tot u er bent.

De zomermaanden gelden als de warmste periode, Puglia vormt daar beslist geen uitzondering op. Maar omdat we op ca. 300-350 meter boven zeeniveau zitten, is het minder warm dan op lager gelegen plaatsen. Dankzij de geografische ligging waait er vrijwel dagelijks rond het middaguur een verkoelend windje, de zgn. Tramontana. Hierdoor is het bij ons, ook zomermaanden, bijzonder aangenaam toeven.

Stuurt u ons daarvoor a.u.b. een bericht via het contactformulier en geef daarbij aan om welke accommodatie het gaat, dan zenden wij u de inventarisatielijst via de mail toe.

Op de factuur die u van ons krijgt treft u de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Het dichtsbijzijnde strand is circa 15 minuten rijden. Meer informatie

Wij sturen u enkele dagen voorafgaande aan uw komst een uitgebreide routebeschrijving  via de mail, inclusief de coördinaten voor de navigatie.

Ja zeker, die hebben we. Tegen een kleine vergoeding draaien we voor u een wasje.

Appartement Flora beschikt  inderdaad over een airco-unit. Let wel, hier is in de afgelopen jaren door geen enkele gast gebruik van gemaakt, dit is te wijten aan de gunstige bouwkundige opzet van het pand. Indien u wenst mag u daar uiteraard gebruik van maken, dit tegen een meerprijs.  In het Stonehouse staat een grote ventilator.

In tegenstelling tot vele andere accommodaties hier in Puglia is het zwembad bij ons gewoon het gehele seizoen open.

Een auto is natuurlijk wel makkelijk, maar niet strikt noodzakelijk om van de omgeving te kunnen genieten. Denk aan wandelen of fietsen, en er zijn ook genoeg restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Daarbij heeft Cisternino heeft zowel trein- als busverbindingen. U kunt in de zomermaanden met de bus naar het strand van Torre Canne. Ook mooie steden waaronder Lecce, zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer. Recent hebben verschillende van onze gasten dit nog zo gedaan Klik voor meer info.

Jazeker, in ons dorp zijn er meerdere PINautomaten die 24h/dag geopend zijn.

Wij hebben zelf goede ervaringen met Budget en wij horen ook regelmatig goede berichten over Sunny Cars, maar daar hebben ze zelf geen ervaring mee. Meer info

Ja zeker, afgelopen seizoen (2020) zijn er opvallend veel Nederlandse gasten naar Puglia gekomen met eigen auto. Het is hen goed bevallen . Klik voor meer info

Ja, dat kan. In het seizoen rijdt er een lijndienst van Cisternino naar Torre-Canne. Meer info bij Jolanda.

Staat uw vraag er toch niet tussen, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Mogelijk kunnen wij u verder helpen.

Deel gerust deze pagina.