Mare

Mare is een lamia, dit is een Pugliaanse boederij en is de opvolger van de zo bekende trullo die hier volop in onze regio aanwezig is. Het is volledig gerestaureerd, waarbij de karakteristieke details goed bewaard zijn gebleven. Het is gelegen in een rustige omgeving in een zone met heel veel bewoonde trulli, ideaal voor uw vakantie .

invallende licht door venster in slaapkamer van Stonehouse met decoraties

In onze B&B serveren we ’s morgens een heerlijk ontbijt.

Mare heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed voorzien van een nieuw matras (1.40m), een woonkamer, een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Mare beschikt ook over een mooi ingerichte keuken met koelkast, gasfornuis met oven, pannen, serviesgoed etc. etc. Totale oppervlakte: 33 m2

Eigen entree, privé sanitair, privé terras, afgesloten terrein, privé parkeerplek, Wifi, raamverduistering, muskietennetten, pelletkachel, afsluitbare slaapkamers, natuurstenen vloer, gebruik zwembad.

Als u bij ons logeert, profiteert u van vele voordelen, zie pagina villa-verde.

Slider

Klik hier voor informatie over de beschikbaarheid van deze accommodatie.

Als u een vraag wilt stellen of reserveren, kan dat via het contactformulier

Combinatie: Desgewenst kunt u Mare en Vento ook als één geheel huren, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken.Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina van het Stonehouse.

Plattegrond Mare
Floorplan Mare