Openbaar vervoer

Puglia kent verschillende middelen van openbaar vervoer, je kunt zowel per trein als per bus reizen, bovendien is dit kostentechnisch ook nog eens interessant. Villa-verde-puglia is de ideale uitvalsbasis om Puglia te verkennen per bus of trein. In Cisternino bevindt zich een knooppunt van het plaatselijke openbaar busvervoer, er komen dan ook vele lijnen samen. Bovendien heeft het zelfs twee treinstations.

Vanuit Cisternino zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer naar: Alberobello, Polignano a Mare, Ostuni, Martina Franca, Lecce, Brindisi , Ceglie Messapica. Maar ook bijvoorbeeld naar het strand en Castellana Grotte. Op de detailpagina openbaar vervoer beschrijven we voor elk dorpje of evenement hoe je daar kunt komen.

We hebben inmiddels verschillende gasten gehad die naar tevredenheid de gehele vakantie, alles! met het openbaar vervoer hebben gedaan, incl. een bezoek aan Lecce! Tel daar bij op dat u, vanuit onze vakantieaccommodaties, binnen een kwartiertje lopend! in het oude centrum bent, waar u vele restaurantjes en terrasjes vindt, tja………waarom dan een huurauto….??

Contents

Trein

spoorwegovergang cisternino villa-verde-puglia
plaatselijke boemeltje

Cisternino heeft twee treinstations, één daarvan heet Cisternino-Città en deze ligt zo goed als naast de dorpskern.
Vanuit dit stationnetje kunt u in noordelijke richting naar Martina Franca reizen en in zuidelijke richting gaan er meerdere keren per dag treinen naar Lecce. Op dit traject worden er verschillende tussenstops gemaakt.

Bus

Bus van FSE openbaar vervoer

Trein en busmaatschappij FSE onderhoudt de dienstregeling in de regio. In Cisternino komen meerdere buslijnen samen. In de zomermaanden gaan er ook bussen naar de stranden. Maar let op: de dienstregeling is wel afhankelijk van de schoolvakanties.

Voor meer informatie over openbaar vervoer verwijs ik u naar onze speciale pagina met details over het openbaar vervoer, anders kunt u het beste contact opnemen met Jolanda.

Deel gerust deze pagina....