Stonehouse

Het Stonehouse (58m2) is van oorsprong een oude boerderij, een lamia. Dit is de directe opvolger van de zo bekende trullo in de regio Puglia. Deze boerderij is volledig gerestaureerd, waarbij de karakteristieke details goed behouden zijn gebleven. Het Stonehouse is van alle gemakken voorzien, heeft een ruime keuken, drie slaapkamers met twee twee-persoonsbedden met nieuwe matrassen, twee moderne badkamers en een lounge.

lounge stonehouse

Het Stonehouse biedt plaats aan maximaal 5 gasten en is daardoor bij uitstek geschikt voor een familie of bijvoorbeeld twee stellen. Het Stonehouse is een samenvoeging van twee zelfstandige units, t.w. Mare en Vento. Hierdoor heeft elke unit – elk slaapgedeelte – een aparte ingang. Omwille van privacy zijn beide units volledig separaat van elkaar af te sluiten en heeft elke unit een eigen deur naar buiten.

Inclusief: Wifi, raamverduistering, muskietennetten, pelletkachel, eigen entree, privé terras, afgesloten terrein, privé parkeerplek. koelkast, gasfornuis, oven, twee afsluitbare slaapkamers, grote ventilator, natuurstenen vloer, gebruik zwembad.

N.b. het Stonehouse kan worden opgesplitst in twee accommodaties, kijk voor meer details bij: Mare en Vento.

Slider

Als u bij ons logeert, profiteert u van vele voordelen, zie pagina villa-verde.

plattegrond Stonehouse
Floorplan Stonehouse

Klik hier voor de beschikbaarheid en prijs van deze accommodatie.

Als u een vraag wilt stellen of reserveren, kan dat via het contactformulier