Vervoer

kaart van zuid-italie met een speld op locatie van villa verde puglia

Vanuit Nederland naar Villa-verde-puglia

Auto

Dit is zeker een interessante optie. Een groot voordeel is dat u tijdens uw vakantie kunt beschikken over uw eigen auto. U kunt via Oostenrijk of Zwitserland reizen, beide trajecten zijn erg goed te doen. Ook de wegen in Puglia zijn goed te noemen.

Vliegtuig

Villa Verde is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, de vliegduur is ca. 2 uur.

Ryanair

Vliegt vanaf Dusseldorf Weeze (net over de grens bij Nijmegen) naar Bari, maar ook vanaf Eindhoven naar Brindisi. Dit zijn beiden rechtstreekse vluchten.

Transavia

Vliegt in de zomer dagelijks (soms wel 2x/dag) vanaf Amsterdam naar Bari en NIEUW!: vanaf voorjaar 2019 ook vanaf Rotterdam naar Brindisi (zie ook onze nieuwspagina).

Aansluitend kunt u kiezen voor onderstaande opties:

Autohuur

U kunt op beide luchthavens een auto huren, wij hebben zelf goede ervaringen met Budget.

Trein

Mocht u er voor kiezen om vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer verder te reizen, kunt u met de trein van Bari naar Cisternino Città met een overstap in Martina Franca *.

Anders kunt u vanaf Bari luchthaven ook  de trein nemen naar Fasano, via Bari Centraal . En vanaf daar met de bus naar Cisternino *.

Let op: Cisternino heeft twee treinstations!

Bus

Vanaf Brindisi luchthaven kunt u met een overstap, met de bus in Cisternino komen.

Als u met het openbaar vervoer wil komen doet u er goed aan advies in te winnen bij Jolanda, zij is op de hoogte van diverse dienstregelingen.

 *) als u aankomt in Cisternino kunt u lopen of per taxi naar Villa-verde-puglia. Wilt u liever opgepikt worden, laat het ons dan vooraf even weten.