De reis

Auto of vliegtuig?

Vanuit Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om op vakantie naar Puglia te gaan, dit kan zowel met de trein, auto als vliegtuig. .

Auto

Met de auto en koffers op het dak op weg naar de vakantiebestemming in Puglia

U wilt met de auto naar Puglia? Dat is zeker een interessante optie. Een groot voordeel is dat u tijdens uw vakantie kunt beschikken over uw eigen auto. U kunt via Oostenrijk of Zwitserland reizen, beide trajecten zijn erg goed te doen. Ook de wegen in Puglia zijn goed te noemen. Afgelopen jaar (2020) zijn meerdere van onze gasten met hun eigen auto vanuit Nederland gekomen en dat was hen goed bevallen.

Vliegtuig

Villa Verde is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, de vliegduur is ca. 2 uur.

kaart van de laars en de vliegvelden van Puglia. om uw vakantie bestemming te bereiken.
Twee luchthavens in de hak van de laars

Er zijn meerdere mogelijkheden al dan niet met een overstap. U kunt ook kiezen voor budget vliegmaatschappijen: Ryanair vliegt vanaf Eindhoven en Weze (nabij Nijmegen) en vanaf Brussel en Transavia vliegt vanaf Amsterdam op Bari en vanaf Rotterdam op Brindisi.

Aansluitend kunt u kiezen voor onderstaande opties:

Autohuur

U kunt op beide luchthavens een auto huren, wij hebben zelf goede ervaringen met enkele verhuurmaatschappijen, zowel landelijk als lokaal. Vanaf Bari of Brindisi rijdt u in een uurtje, respectievelijk een half uur naar Villa-verde-puglia.

Trein

boemel trein Cisternino passeert spoorwegovergang

Mocht u er voor kiezen om vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer verder te reizen, kunt u met de trein van Bari naar Cisternino Città met een overstap in Martina Franca *.

Anders kunt u vanaf Bari luchthaven ook  de trein nemen naar Fasano, via Bari Centraal . En vanaf daar met de bus naar Cisternino. Villa-verde-puglia ligt op ca. 15 minuten lopen.
Let op: Cisternino heeft twee treinstations!

Bus

blauwe regio bus van FSE geparkeerd langs de weg

Vanaf Brindisi luchthaven kunt u, met één overstap, in Cisternino komen.

*) Als u met het openbaar vervoer wilt komen doet u er goed aan advies in te winnen bij Jolanda, zij is op de hoogte van de diverse dienstregelingen.

Deel gerust deze pagina.