De reis

Vanuit Nederland naar Villa-verde-puglia

Auto

Dit is zeker een interessante optie. Een groot voordeel is dat u tijdens uw vakantie kun t beschikken over uw eigen auto. U kunt via Oostenrijk of Zwitserland reizen, beide trajecten zijn erg goed te doen. Ook de wegen in Puglia zijn goed te noemen.

Vliegtuig

Villa Verde is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, de vliegduur is ca. 2 uur.

Ryanair

Vliegt vanaf Eindhoven (di + za) en vanaf Brussel Charleroi(soms 2x per dag) naar Brindisi. Op ma + vrij vanaf Weze (vlakbij Nijmegen) naar Bari. Ik noem hier slechts de rechtstreekse vluchten, er zijn er ook met een overstap.

Transavia

Vliegt in de zomer dagelijks, soms wel 2x per dag vanaf Amsterdam naar Bari en daarnaast meerdere keren per week vanaf Rotterdam naar Brindisi.

Aansluitend kunt u kiezen voor onderstaande opties:

Autohuur

U kunt op beide luchthavens een auto huren, wij hebben zelf goede ervaringen met Budget Vanaf Bari of Brindisi rijdt u in ruim één uur, respectievelijk ruim een half uur naar Villa-verde-puglia.

Trein

Mocht u er voor kiezen om vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer verder te reizen, kunt u met de trein van Bari naar Cisternino Città met een overstap in Martina Franca *.

Anders kunt u vanaf Bari luchthaven ook  de trein nemen naar Fasano, via Bari Centraal . En vanaf daar met de bus naar Cisternino. Villa-verde-puglia ligt op ca. 15 minuten lopen.
Let op: Cisternino heeft twee treinstations!

Bus

Vanaf Brindisi luchthaven kunt u, met een overstap, in Cisternino komen.

*) Als u met het openbaar vervoer wil komen doet u er goed aan advies in te winnen bij Jolanda, zij is op de hoogte van de diverse dienstregelingen.