De reis

Auto of vliegtuig?

Vanuit Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om op vakantie naar Puglia te gaan, dit kan zowel met de trein, auto als vliegtuig. .

Auto

Met de auto en koffers op het dak op weg naar de vakantiebestemming in Puglia

U wilt met de auto naar Puglia? Dat is zeker een interessante optie. Een groot voordeel is dat u tijdens uw vakantie kunt beschikken over uw eigen auto. U kunt via Oostenrijk of Zwitserland reizen, beide trajecten zijn erg goed te doen. Afgelopen tijd zijn er meerdere gasten met eigen auto vanuit Nederland komen rijden en zij waren erg positief.

Vliegtuig

Villa Verde is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, de vliegduur is ca. 2 uur.

luchthavens in Puglia
Twee luchthavens in de hak van de laars

Er zijn meerdere mogelijkheden al dan niet met een overstap. U kunt ook kiezen voor een budget vliegmaatschappij: Ryanair vliegt vanaf Eindhoven, Maastricht, Weeze (nabij Nijmegen) en Brussel. Transavia vliegt vanaf Amsterdam op Bari en vanaf Rotterdam op Brindisi. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden informeer gerust bij Jolanda).

Aansluitend kunt u kiezen voor onderstaande opties:

Autohuur

U kunt op beide luchthavens een auto huren, wij hebben goede ervaringen met zowel landelijke als lokale verhuurmaatschappijen. Sinds 2021 werken we samen met een lokale verhuurmaatschappij met goede services en interessante tarieven. Vanaf Bari of Brindisi rijdt u in een uurtje, respectievelijk een half uur naar Villa-verde-puglia.

Trein

snelle trein
Moderne trein tussen Martina Franca en Lecce

Mocht u er voor kiezen om vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer verder te reizen, stapt u op de trein van Bari naar Cisternino Città , u maakt een overstap in Martina Franca *.

Anders kunt u vanaf Bari luchthaven ook  de trein nemen naar Fasano, met een overstap op Bari Centraal (ca. 15 resp. 50 minuten). En vanaf daar reist u met de bus naar het centrum van Cisternino (ca. 45 minuten). Villa-verde-puglia ligt op ca. 15 minuten lopen. Zie ook onze pagina : openbaar vervoer.

Bus

blauwe regio bus van FSE geparkeerd langs de weg

Vanaf Brindisi luchthaven kunt u, met één overstap, in Cisternino komen.

*) Als u met het openbaar vervoer wilt komen doet u er goed aan advies in te winnen bij Jolanda, zij is op de hoogte van de diverse dienstregelingen.

Deel gerust deze pagina....