Vento

U bent hier aan het juiste adres als u een B&B in Puglia zoekt.

Vento is een lamia, dit is een Pugliaanse boederij en is de ruimere opvolger van de zo karakteristieke huisjes, de trulli, in onze regio. Het is volledig gerestaureerd, waarbij de authentieke details goed bewaard zijn gebleven.

In onze B&B serveren we ’s morgens een heerlijk ontbijt.

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Vento heeft een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed voorzien van een nieuw matras (1,60×2,00 m), een moderne badkamer met douche, toilet en een wastafel. Het heeft een authentieke uitstraling. U kunt gebruik maken van de buitenkeuken!

Naast de hoofdkamer is er een kleinere kamer, die gescheiden is door een muur met een deuropening, maar zonder deur. Op verzoek kan er een bed bijgeplaatst worden, Vento biedt daarmee ruimte aan 3 gasten.

Eigen entree, privé sanitair, privé terras, afgesloten terrein, privé parkeerplek, Free Wifi, koffie/thee bar, waterkoker, muskietennetten, grote ventilator, raamverduistering, natuurstenen vloer, gebruik zwembad.

Als u bij ons logeert, profiteert u van vele voordelen, zie pagina villa-verde.

Klik hier voor de beschikbaarheid en de prijs van deze accommodatie.

Als u een vraag wilt stellen of reserveren, kan dat via het contactformulier

Combinatie: Desgewenst kunt u Mare en Vento ook als één geheel huren, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken etc. etc.  Voor details verwijs ik graag naar de pagina over het Stonehouse.