Hoe ver (lopen) is het stadje?

Vanaf uw vakantie accommodatie loopt u in ca 15-20 minuten langs een rustige weg omhoog naar het centrum van het stadje Cisternino. Met de auto: ca 5-10 minuten. Totale afstand is minder dan één kilometer.

Zijn onze kinderen welkom?

Ja, voor nieuwe gasten zijn alle kinderen vanaf 14 jaar van harte welkom. Terugkomende gasten kunnen beter even contact met ons opnemen.

Ik wil een auto huren, kan dat, heeft u tips?

Er zijn vele autoverhuurbedrijven actief in Italië, zo ook in Puglia, waaronder diverse Europees en globaal opererenden. Afgelopen seizoenen hebben onze  gasten meermaals een auto gehuurd bij onze lokale verhuurder. De service was top en de tarieven waren interessant. Desgewenst brengen wij u (belangeloos) in contact met deze partij. Zij verzorgen ook airport breng/haal-services.

Heb ik een auto nodig of kan ik ook zonder?

Een auto is natuurlijk wel makkelijk, maar niet strikt noodzakelijk om van de omgeving te kunnen genieten. Denk aan wandelen of fietsen. Bovendien zijn er voldoende restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Daarbij heeft Cisternino uitstekende mogelijkheden voor openbaar vervoer. U kunt in de zomermaanden ook met de bus naar het strand van Torre Canne. Maar ook mooie steden waaronder Lecce, zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer. U zal niet de eerste gast zijn, die zonder auto bij ons komt genieten van een heerlijke vakantie. Klik voor meer info.

Wanneer is het zwembad open?

In tegenstelling tot vele andere accommodaties hier in Puglia is het zwembad bij ons gewoon het gehele seizoen open. En we doen ook niet aan zgn. “tussen-de-middag-sluiting”….