Ik wil een auto huren, kan dat, heeft u tips?

Er zijn vele autoverhuur bedrijven actief in Puglia, ook Europese. Afgelopen jaar (2021) hebben enkele gasten van ons een auto gehuurd bij een lokale verhuurder. De service was top en de tarieven waren interessant. Desgewenst brengen wij u (belangeloos) in contact met deze partij. Zij doen ook airport breng/haal-services.

Heb ik een auto nodig of kan ik ook zonder?

Een auto is natuurlijk wel makkelijk, maar zeker niet strikt noodzakelijk om van de omgeving te kunnen genieten. Denk aan wandelen of fietsen. Bovendien zijn er voldoende restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Daarbij heeft Cisternino uitstekende mogelijkheden voor openbaar vervoer. U kunt in de zomermaanden met de bus naar het strand van Torre Canne. Maar ook mooie steden waaronder Lecce, zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer. U bent niet de eerste gast, die zonder auto bij ons komt genieten van een heerlijke vakantie. Klik voor meer info.

Wanneer is het zwembad open?

In tegenstelling tot vele andere accommodaties hier in Puglia is het zwembad bij ons gewoon het gehele seizoen open. En we doen ook niet aan “tussen-de-middag”-sluiting….

Is er airco aanwezig?

Appartement Flora beschikt over een airco-unit. Hiervan is in de afgelopen jaren echter weinig gebruik van gemaakt, dit is te wijten aan de gunstige bouwkundige opzet van het pand. Desgewenst kunt u er gebruik maken, wij rekenen hiervoor wel een vergoeding. Het Stonehouse (dus ook Mare en Vento) is voorzien van zeer dikke muren, hierdoor wordt de warmte al op een natuurlijke manier buiten gehouden. Desondanks kunt u beschikken over een grote ventilator.